Consultancy

Verzekeringstechnisch advies ondernemingen

Binnen veel ondernemingen is de verzekeringsportefeuille niet duidelijk belegd. Martijn Grasso kan, als Erkend Register Makelaar in Assurantiën en Erkend Register Pensioenadviseur, helpen om weer overzicht te krijgen. Hij kan vervolgens fungeren als vast aanspreekpunt zoals de "collega" met verstand van verzekeringen. Hij kan daarbij zowel het filter als de verbinding vormen tussen de onderneming en de adviseur(s) of verzekeraars(s). 

 

Lees verder....

 

 

Procesbegeleiding aan- en verkoop onderneming

Voor ondernemingen geeft een aan- of verkoopproces veel druk naast de reguliere bedrijfsvoering. Daarnaast geeft de onbekendheid en onervarenheid met het proces onzekerheid. Martijn Grasso behoudt overzicht, neemt taken uit handen en brengt rust waardoor het management tijdens de transactie aandacht houdt voor de reguliere bedrijfsvoering.

 

Lees verder....

Ondersteuning intern toezichthouders en bestuurders

Het takenpakket van de intern toezichthouder en bestuurder wordt steeds complexer en Martijn Grasso kan daarbij ondersteuning bieden. Door parallel, zelfstandig en op niveau te werken vanuit het perspectief van de toezichthouder of bestuurder voelt die ondersteuning alsof een dag toch ineens meer dan 24 uur heeft.

 

Lees verder....